Helg, helg strålande helg!

Då var helgen över för den här gången och fler blir det förhoppningsvis! :)
 
Fredag:
Efter arbetet var jag helt slut i fredags, jag hade planer på att gymma men jag orkade helt enkelt inte det, istället unnade jag mig den legendariska lövbiffen från China Town, om jag skulle få äta en enda måltid resten av mitt liv så blir det den utan tvekan! :)
 
När klockan blev runt 00:30 var jag trött men uttråkad, jag hade redan sett på en film och sova är väl ganska givande dagen efter men just då kände jag för att hitta på något.
Det fick bli att byta om till ytterkläder och packa kameraväskan och ge sig ut på Borås gator.
Jag har länge tänkt att fota den nya trappan vid Gustav Adolfs kyrka och nu när det var natt och hyfsat klart väder kändes det extra kul då jag får fota ljuset från gatulampor och annat.
 
Resultatet ser Ni här nedan:
 
 
 
 
 
Lördag:
Igår var det en klassisk slappdag tills passet på Onyx skulle äga rum, sen frukost, mycket vila och sen fullt ös på kvällen.
 
På Onyx körde jag discoträning, jag brukar göra det på lördagar, dvs bröst och armar.
 
På kvällen kom en kompis på besök med hans flickvän, de var bara här i en halvtimma ungefär, de skulle med en buss men det var trevligt så länge det varade som det heter.
Senare på kvällen blev det filmmys "Johan Falk - Spelets regler", jag tänkte köpa den först på Hemmakväll men jag väntar nog tills boxen med de sex nya filmerna kommer istället, jag har redan den första boxen på Blu-ray och det blir snyggare med två boxar pedant som jag är. ;)
 
Jag köper mycket film men nu fick det bli ett undantag, filmen var riktigt bra som vanligt, jag vet inte vad det är med Johan Falk filmerna som är så bra men de är genomtänkta och Joel Kinnaman är fantastisk.
 
Jag citerar Jakob Eklund som Johan Falk: "Vafaaan"! ;)
 
Söndag:
Idag blev det sovmorgon igen och runt 15-tiden blev jag rastlös i benen, jag tittade ut och såg att det faktiskt var lite sol ute... wohoo!
Dags att fylla på vattenflaskan till cykeln och göra ett snabbt ombyte, mot Pickesjön!
 
Det blev nästan 1.2 mil på grusvägar, fasen vad allting är fint på hösten, alla färger... så segt att snön och kylan skall komma och förstöra allting även om vintern är charmig på sitt sätt, det måste vara vitt vid jul annars blir jag tokig, det hör till!
 
Helt okej tid!
 
Välkommen till Pickesjön!
 
Underbara grusvägar runt Pickesjön!
 
Backar finns det också runt sjön...
 
När jag kom hem fick jag varva ner lite, i med mat och låta benen vila i en timma... sen trampade jag ner till Onyx för dagens pass, jag kom dit lite sent men jag hann med att träna axlarna och sen bar det av hem igen för en lång dusch!
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

Gym och Crosstrainer!

Ikväll var Mr Safet tillbaka på gymmet, men då han körde bröst och armar igår kväll utan mig fick jag köra det själv ikväll medan han körde annat.
 
Hanna hade även hört av sig och frågat om jag skulle ner till Onyx ikväll och hon visste nog svaret innan hon ens ställde frågan och då blev även hon taggad och åkte dit.
 
Jag började med bröst sen triceps och avslutade med 30 minuter crosstrainer!
Safet var där redan vid 19:30 medan jag gled in vid 20-tiden, när jag gick över till triceps var han klar för kvällen och vi skildes åt.
 
Innan det var dags för crosstrainer växlade jag några ord med Hanna som svettades på bandet, hon var precis klar för kvällen.
När hon gick var det bara jag, crosstrainern och "P3 Dokumentär" i en halvtimma, jag fortsatte att lyssna på "Massmordet i Falun 1994" en dokumentär som jag säkert har lyssnat på tre gånger tidigare men den är fortfarande lika bra.
 
Jag kände mig trött i benen till en början, svetten kom snabbt... men det gick faktiskt oförskämt bra och en halvtimma kändes som 10 minuter med en spännande dokumentär som sällskap!
 
Ännu en lyckad kväll på Onyx och mer blir det!
 
 
30 minuter ikväll!
 
219 kalorier lättare!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

2x30 min Crosstrainer!

Ikväll var det dags igen för ett långt crosstrainer pass!
Istället för att ställa timern på en timma rakt av som jag gjorde igår delade jag upp det i 2x30 minuter med 2-3 minuter paus mellan passen för att torka svett och fylla på med lite vätska!
 
Redan efter första passet rann svetten mer än normalt faktiskt och det kändes jobbigt, jag antar att gårkvällens pass satt kvar i benen.
När jag hade ungefär en minut kvar av första passet såg jag hur två "icke svenskar" stod bredvid mig och tittade på en crosstrainer, de hoppade upp på varsin men sen tog det stopp för dem, de började trycka på alla knappar som fanns och när ingenting hände tittade de på varandra fundersamt.
 
Jag noterade det här och när jag blev klar och redo för min paus började den ena killen att prata med mig "Hello... how does this start?" på knackig engelska.
Precis i den stunden var det min tur att briljera med flytande engelska och mina tankar på Ulla Holmberg som var min engelsklärare i högstadiet började dyka upp i mitt huvud, inte just på Ulla (hon var inte klok) utan mer på vad hon hade lärt mig.
Efter ungefär 0.0001 sekunder insåg jag att det var tomt... Ulla hade inte lyckats lära mig någonting utan jag fick helt enkelt köra på känsla och under mina 30 år har jag faktiskt lärt mig ett och annat! ;)
 
Jag gick ut hårt och sa direkt "Yes... ehmm... just push this button... and... it will start... ok?" haha... bra Micke det här fixar du galant tänkte jag! ;)
Allt flöt på kanoners och jag började nästan att störa honom bara för att ha en anledning till att få prata engelska, ord som "Nice" och "Sweet" sas många gånger då han gång på gång gjorde tummen upp till mig för att visa att maskinen fungerade.
 
Jag började fundera på om jag skulle studera utomlands till läkare och sen jobba som "läkare utan gränser" allt kändes möjligt just då... men då kom verkligheten ikapp mig och jag landade på jorden igen, jag hade hjälpt en stackars utbytesstudent att motionera inte räddat hans liv!
 
När de hade kommit igång blev det fokus på mig igen och mitt andra pass på 30 minuter flöt på riktigt bra, bättre än det första konstigt nog.
 
Runt 20:50 var det tunga trappsteg upp till omklädningsrummet men jag hade ett leende hela tiden, fasen vad skönt det är att träna kroppen!
 
Första passet på 30 minuter!
 
225 kalorier lättare!
 
Andra passet!
 
235 kalorier lättare!
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

En timma Crosstrainer!

Jag är väldigt trött skall Ni veta så mitt inlägg blir kort... som Danny DeVito. ;)
 
Ikväll var jag själv igen på gymmet, Safet skulle gå en runda med en PT (personlig tränare) ikväll för att anpassa sin träning för sin rygg som han har haft problem med, jag skall höra med honom imorgon på arbetet hur det gick!
 
För min egen del blev det bara motion idag så överkroppen får vila lite från tunga ansträngningar.
Det fick bli crosstrainer som vanligt och jag ställde timern på en timma!
 
Imorgon är det dags för överkroppen igen, jag får lite besök efter jobbet men jag skall försöka hinna med ett pass på kvällen!
 
En timma utan paus!
 
449 kalorier lättare!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Långt pass ikväll!

Vid 18:30 fick jag ett kort sms av Safet "Ska vi träna?" stod det... vilken fråga... det tro fan det! ;)
 
Vi skulle ses vid 19:00 men vid 18:50 ringer en gammal kompis till mig som jag inte har pratat med på flera år! Han jobbar som polis idag visade det sig och en av mina första frågor var om han någon gång har använt sig av sina "handklovar och uniform" under en "mysstund" med en tjej... det blev lite tyst i luren sen svarade han "Men vafan... jag är väl inte pervers?!"
 
Jaja det var väl en fullt normal fråga tänkte jag... men sen sa han att visst... uniformen hjälper att få tjejer men inget han tar med sig hem. (uniformen alltså) ;)
 
Vi snackade gamla minnen och han ville ha tips om en dator och självklart ringer han killen som har koll... det spelar ingen roll om det har gått tre år han vet vem han kan lita på! ;)
 
Klockan tickade på och vid 19:15 hoppade jag upp på cykeln och trampade ner till Onyx, när jag steg in i gymmet var Safet lagom glad på mig... men efter ungefär tre sekunder kom hans berömda "Zlatan leende" och vi var BFF's igen! ;)
 
Ikväll körde jag biceps och axlar sen avslutade jag passet med 30 minuter crosstrainer!
 
Det är mycket överkropp som Ni märker och den enda träningen benen får är motion just nu... jag skall dock träna benen "på riktigt" under vintern när cykelsäsongen ligger på is bokstavligen.
 
Våren 2013 kommer jag att pressa tider på banvallen! ;)
 
 
30 minuter!
 
226 kalorier lättare!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

"Fest", vila och träning!

I fredags efter jobbet trampade jag till gymmet för dagens pass på Onyx (discoträning), normalt sätt brukar jag träna senare på kvällen men jag var bjuden på fest hos trevliga människor och självklart dyker jag upp och representerar mig själv men även nykterheten, jag gör det jag gör bäst på fester och det är att fota. ;)
 
Ibland händer det dock att även jag fastnar på bild och min viktnedgång syns allt mer vilket jag är otroligt stolt över!
 
 
Ett monster väljer sin dryck med omsorg!
 
Efter en lyckad fredagskväll blev det lördag och Lina ville ha sällskap till Knalleland, det var dags att vakna till liv och Fanny gick också med.
På väg till Knalleland var det mycket snack om fredagskvällen haha... väl i Knalleland blev det H&M för tjejerna medan jag höll mig till Stadium, jag hittade ett par skor som verkligen föll mig i smaken och på tisdag är det lön... mmm! ;)
 
DC Shoes är kärlek! ;)
 
Efter lite shopping blev det en fika på Viskan där även Fannys pojkvän anslöt till oss, 100kr för lite paj är ju... ehm... dyrt, men det kostar att ligga på topp sägs det. :)
 
Imorse ställde jag mig på vågen... jag hade lite ångest då jag tryckt i mig chips och grejer i fredags och även slarvat lite med maten... men till min glädje visade den...
 
83,6 kg!
 
Nu snackar vi... det blir bättre för var dag känns det som helt fantastiskt! ;)
 
Igår blev det alltså inget gym utan jag hade en vilodag, ikväll blev det däremot gymmet med Safet och vi drog igång passet vid 18:30, det blev rygg och triceps för mig och rygg och biceps för honom, vi måste försöka komma i "sync" igen nästa vecka men det är lättare sagt än gjort när han har en fru som bestämmer. :)

Imorgon är det arbete och ännu en härlig vecka med träning, det verkar tyvärr bli regn hela veckan och mina MTB planer får jag skjuta upp tills solen visar sig igen! (snart förhoppningsvis)
 
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

Crosstrainer och Axlar!

Imorse visade vågen 84.8kg! ;)

Ikväll blev det crosstrainer i 30 minuter och sedan avslutade jag passet med att köra axlar, nu är det strax dags för mig att sova men först måste jag ner till tvättstugan och hämta tvätt... suck! ;)
 
Imorgon kväll blir det "party" med massa härligt folk, jag dricker inte alkohol men jag har kul ändå och någon måste ju representera nykterheten... så det blir gym direkt efter arbetet men det skall jag nog orka med, i med en bar och se glad ut! ;)
 
Lev livet!
 
30 minuter!
 
221 kalorier lättare!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Ikväll...

... tränade jag sent, klockan 21:15 var jag på plats, jag har tvättat ikväll men skall även köra två maskiner imorn! ;)

Jag tränade axlar och mage och vid 21:55 innan Onyx skulle stänga bytte jag om snabbare än blixten... ungefär lika snabbt som jag skriver det här inlägget... jag är trött och behöver min skönhetssömn. ;)
 
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 
 

1h Crosstrainer och Rygg!

Ikväll hade jag ett mål, jag kände mig lite sliten men samtidigt ville jag köra crosstrainer för att känna om kroppen orkade med det.
 
När det var dags för kvällens besök på Onyx vid 20-tiden bytte jag om och gick ner till crosstrainern, när jag skulle skriva in "30" under minuter fortsatte jag att klicka... 30 blev 40...50... och sedan 60 minuter!
 
Skall man se vad kroppen orkar med skall man göra det riktigt tänkte jag, sen satte jag igång!
Det är totalt 21 röda spalter som visar vilket motstånd den varierar mellan och under en timma blir det nästan tre minuter för varje spalt.
När en hög stapel blev vald började det verkligen att kännas i benen, tre minuter är en lång tid när man trampar trögt och jag brukar bara använda benen dvs inte hjälpa till med armarna men när de höga staplarna kommer då får hela kroppen jobba! ;)
 
Efter 60 minuter var jag klar och min nytvättade handduk dränktes i svett, mission accomplished!
 
Efter en timma på crosstrainern kände jag mig ganska slö och trött men jag jag hade planerat att köra ett ryggpass också och det orkade jag med!
 
När jag skulle cykla hem var jag bra trött skall Ni veta, det kändes som att jag skulle styra ner i Viskan gång på gång när jag korsade Södra torget haha... men jag kom hem även ikväll och här väntade det en skön dusch och lite mat!
 
60 minuter baby!
 
446 kalorier lättare, snart är jag lätt som en fjäder i den här farten! ;)
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Powernap och Gym!

När jag kom hem efter arbetet kände jag mig ganska pigg, jag började fixa i ordning lite mat så jag inte skulle gymma på tom mage!
 
Vid 17-tiden satte jag mig i soffan för att njuta av min underbara måltid, en kvart senare var jag helt död haha, tröttheten kom som en blixt från en klar himmel och min säng har aldrig sett skönare ut.
 
Ut med maten i köket och sen kröp jag ner under täcket, alarmet ställde jag på 18:30.
Klockan 19(!) steg jag upp och kvällen hade vaknat till liv den lika så, klockan 20 skulle jag möta upp Safet på Onyx så det var bara att byta kläder och förbereda mig för ett härligt pass!
 
Som vanligt har vi bra timing och vi gick in i samlad trupp!
 
Ikväll blev det bröst, jag hade tänkt att köra rygg då det är en vecka sedan men Safet ville köra bröst och självklart ställer jag upp, lite bröst är aldrig fel som jag brukar säga. ;)
 
Det får bli rygg imorgon istället för min del!
 
När klockan slog 21 var Safet nöjd medan jag gick upp till omklädningsrummet för att hämta en handduk, min kära iPhone och hörlurarna, det var dags för 30 minuter crosstrainer!
 
Klockan 21:45 var det dags för mig att byta om och trampa hemåt!
 
Dags för en powernap!
 
30 minuter även idag!
 
232 kalorier lättare ikväll!
 
Jag blir allt mer stolt för varje dag som går, skönt när allt slit ger resultat!
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

Crosstrainer och Biceps!

Ikväll var det dags för att röra på sig igen, först blev det 30 minuter crosstrainer och sedan avslutade jag med att köra ett biceps pass!
 
Jag blev tyvärr ensam idag som många andra gånger då Safet har köpt en ny bil och han åker väl runt i den hela dagarna, men jag tränar nog bästa ensam, då blir det mer fokus på det som skall göras även om det är skönt att få lite hjälp under vissa övningar som bröst och axlar.
 
Ikväll var det som sagt biceps och det var inga överraskningar, jag har haft lite ont i höger underarm då jag försöker variera övningar även om det är samma muskelgrupp. Kroppen blir då lite förvånad och måste då använda "nya" muskler som sällan används, men det går över så det är bara att köra på! :)
 
30 minuter!
 
226 kalorier lättare!
 
En bild från gymmet, jag tränade biceps med z-stången närmast i bild.
 
Må väl!
 
/MONSTRET

MTB och Gym!

Imorse eller... vid 12 steg jag upp för att mötas av ett härligt väder!
Det skulle bli bra eller jag hade kollat upp det och en tur med cykeln var redan planerad.
 
Vid 15-tiden bar det ut på äventyr och det var skönt att trampa mot Pickesjön istället för ut på banvallen som det har blivit mycket av det här året.
 
Jag cyklade som vanligt via Ramnaparken och sedan vidare mot Pickesjön, med 120 mil i benen det här året var det lättare att besegra backen vid "Hedin Bil" mot förra året!
Uppe vid Picke hade hösten börjat att blomma ut, luften var frisk, många som motionerade och fina grusvägar, det var ett perfekt cykelväder!
 
Jag trampade på och även om det "bara" blev 1.2 mil var jag mer andfådd än vad jag brukar bli efter 3 mil på banvallen, grövre däck, grus och backar!
 
Inte den bästa tiden då jag stannade för att fota ibland, allt för Er! ;)
 
Ramnaparken!
 
Den här sjön "äger" fåglarna, här får inga människor vistas i, en mindre "Hornborgasjön". ;)
 
Mycket fina fåglar här!
 
Här skådas Pickesjön!
 
Äntligen tillbaka vid Pickesjön!
 
Underbart!
 
Nu fortsätter min resa runt sjön... ett varv är runt fyra kilometer.
 
På andra sidan av sjön vid en stor och fin grillplats.
 
Här ses nästan Borås från ovan, det här är backen bakom "Hedin Bil", ett mindre helvete. ;)
 
Efter min lilla cykeltur bar det av hem för att få i mig lite mat, klockan var strax innan 18 och jag var "tvungen" att vara nere vid gymmet vid 19 för att hinna med dagens pass.
 
Vid 19:15 drog jag kortet på Onyx och tiden räckte till ett långt axelpass, jag hade planerat in att köra lite biceps också men det får bli imorgon söndag istället!
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 
 

Gym och Bio!

Igår blev det fredag igen, bästa veckodagen när klockan väl slår 16:00 och det är dags för att ta helg!
Det var snabba ryck hem för att äta då min kväll var lite schemalagd, jag skulle hinna med ett pass på gymmet innan klockan 20 och vid 21 var det dags för bio!

Vid 18:30 bar det av till Onyx för att köra dagens pass och jag hann med både bröst, triceps och lite mage innan klockan slog 20.
 
På vägen hem började Borås att göra sig redo för Kretsloppet, jag är inte mycket för att springa då jag dels är plattfotad men det är bara så otroligt tråkigt också... jag är mer en cykelkille och jag hade planerat in en tur idag lördag. :)
 
Efter lite duschande och fixande bar det av ner till "Biostaden 2001" här i Borås för att se den nya Hamliton!
Jag ville se den nya Bourne men som många vet är det kvinnan som bestämmer! ;)
 
Det var en riktigt lyckad kväll och filmen var faktiskt bättre än den första Hamilton, dock var det som vanligt mycket jag störde mig på som tekniska saker och hur Persbrandt är, svenskar skall inte göra actionfilm för det blir aldrig bra, vi har inte budget för det! (få undantag)
 
Starten gick idag lördag!
 
Då var filmen slut!
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 
 

Gula Divisionen!

Plötsligt händer det... för ungefär två veckor sedan på mitt jobb såg jag skymten av en film som gick på SVT1, en kollega till mig lagar TV-apparater och i bakgrunden visades en flygfilm, den fångar mitt intresse och då det inte är någon text antar jag att den är svensk, jag om älskar svenska filmer!
 
Jag såg även att den handlade om flygvapnet och planen som visades var J29 eller "Den flygande tunnan" som den även heter.
Då jag var på flygvapenmuseet i Linköping på semestern för andra gången (se Lördagen på två hjul! [Del 2]) växte mitt intresse ännu mer för det svenska flygvapnet och planet kände jag igen direkt i filmen.
Först verkade det vara en dokumentärfilm om 50-talet men sen såg jag att det var en "riktig" film... den måste jag ha tänkte jag, men vad heter den?
 
Jag noterade tidpunkten och direkt jag kom hem kollade jag upp vad filmen hette och det var "Gula Divisionen".
 
I torsdags efter jag och Lennart hade cyklat ringde Safet och frågade om jag ville ut och åka lite i hans nya bil... sure sa jag och bytte om på två röda.
Jag har nog aldrig sett en stoltare Safet, en riktig pizzaräser hade han köpt, en fin BMW 520i -09!
Det bar av mot Knalleland och Willys, han skulle handla och det passade mig väl, jag skulle handla lite jag med, vitaminer och mat till nästa dag.
Väl inne i butiken plockar han på sig allt han skall ha medan jag gick och hittade mina Omega 3, nästan framme vid kassorna inser Safet att han har glömt och köpa köttfärs, jag stannar kvar och spanar på alla godsaker vid glassdisken, se men inte röra! ;)
 
Det finns även en hel uppsjö av filmer i ett ställ, ovanför står det "Tre filmer 99:-", visst tänkte jag det skadar väl inte att kolla men det är väl samma skit som vanligt.
Jag går fram "helt random" och flyttar en film mitt i... inte längst fram eller i ena hörnet utan mitt i och ser då att filmen bakom är "Gula Divisionen", helt sjukt, vad är oddset på det!?
Det skulle ske... utav alla filmer är det just den, ett tecken från ovan!
 
Det fanns inga tvivel, jag tar den, endast 40 kr kompis! ;)
 
Ibland sker saker av en anledning det spelar ingen roll om det är stora eller små!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Raceroom och MTB till Ymer!

I torsdags efter jobbet åkte jag och Drotz till PoolHouse för att diskutera en eventuell deal med dem, efter våran AfterWork på PoolHouse fick vi mersmak av Raceroom som de har där, det är sex stycken racesimulatorer de har där.
Man kör bilspel mot varandra och vi är ett gäng som vill köra där nere någon gång i månaden till ett fast pris men även kunna spara någon form av highscore och annat, det är något som PoolHouse inte har nu men vi tror att det kan bli stort och en rolig "grej" för fler i Borås att utöva, de lät mycket positiva till det här och vi får se vad som sker! :)
 
Runt 17:30 kom Lennart hit och det var dags att byta däck på min cykel, vi höll till i min källare och efter lite mekande och mindre problem blev vi klara!
Det är helt otroligt vilken skillnad det är på däcken som jag har under sommaren när jag pressar mil efter mil mot de här som är gjorda för att köra i skog och mark.
 
Efter däckbytet var det vi som behövde byta... kläder alltså och en kvart senare var vi redo för grus och mycket backträning för det är precis vad det är... uppför hela vägen till Ymergården!
 
En bit upp på Engelbrektsgatan började jag allt mer inse hur trögt man rullar på MTB (mountain bike) däck istället för racedäcken... det här berodde också på en annan sak visade det sig, på fredag morgon märkte jag att höger bromskloss bak låg på... det cyklade jag med under hela torsdagen haha... !"#¤%&/(), tro fan att det var trögt att cykla! ;)
 
När vi väl kom till Kypesjön började ännu mer uppför och det var bara att bita ihop, backe efter backe besegrades och när vi var uppe vid Ymergården hade jag ingen vilopuls direkt. :)
 
Vi träffade på lite Frisbeegolf kompisar som gick en runda och efter ett kort samtal med dem bar det vidare upp förbi gården och hål 1.
 
Klockan gick och närmade sig 19:30 då var det dags att vända hemåt och rolig backträning närmade sig... dvs nedförsbackar! ;)
 
Väl hemma igen packade Lennart ihop sina saker och åkte hemåt!
 
Det blev totalt 1.2 mil på stigar och grusvägar!
 
Favoritstället i Borås!
 
Raceroom!
 
Vi utgick från Kypesjön till Ymergården.
 
Uppe vid Ymer och hål två vid Frisbeegolfbanan!
 
Materialcyklisten Lennart visar sin styrka! (eller så är cykeln lätt) ;)
 
TJENARE! ;)
 
Det gick snabbt hemåt, då är det kul att cykla! ;)
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

Somnar snart...

Idag har jag jobbat och på kvällen blev det cykel upp till Ymergården och precis när jag kom hem ringde Safet och han ville att jag skulle åka med i hans nya bil... mer om det här skriver jag om imorgon kväll för nu kan jag knappt titta är trött i både i kropp och huvud hoppas Ni har förståelse för det.
 
Må väl!
 
/MONSTRET

I väntan på Lennart...

Då sitter jag här och äter lite mat, Lennart är på ingång och snart skall vi trampa cykel i skog och mark. Jag får inte äta så mycket för då kommer jag antagligen spy på vägen haha... men det skall nog gå bra!
Det är längesedan jag cyklade på grus nu bara men jag har saknat mina rundor runt Pickesjön och jag är taggad inför nya äventyr!
 
Wish me luck!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Inget gym ikväll!

Ikväll blev det inget gym, istället har jag sett på film och haft det trevligt... men imorgon kommer Lennart till Borås och då skall vi trampa cykel!
Det blir antagligen vid Ymergården eller upp till Ymer via kypesjön, vi får se helt enkelt vart stigarna tar oss. :)
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Rygg och crosstrainer!

Ikväll var planen att köra en timma på crosstrainern men efter mitt ryggpass tickade klockan på och det blev senare än väntat.
Det kunde gå på minuten men jag ville inte chansa att bli inlåst och dra igång larm och grejer så det fick bli först 30 minuter i varierande motstånd, mitt vanliga progam.
Sen tog jag en paus på 2-3 minuter för att torka svett och hinna med en vätskekontroll, där efter ställde jag timern på 20 minuter och körde samma program ännu en gång.
 
Programmet är alltid det samma (om jag väljer det), skillanden är att kör jag 30 minuter istället för 20 minuter blir det en längre stund vid varje byte av motstånd... jag vet inte riktigt hur jag skall beskriva det men om Ni ser på bilderna här nedan visar grafen toppar och dalar och ju högre torn i form röda prickar desto mer motstånd blir det under en viss tid.
 
Jag hann precis klart i tid och vid 21:55 lämnade jag Onyx, tanken var att jag och min kompis Lennart skulle dra igång mountain bike cyklingen imorgon men då vädret verkar bli kanon på torsdag fick det bli crosstrainer ikväll, från början hade jag bara planerat in ett ryggpass.
 
 
Först blev det 30 minuter.
 
-235 kalorier!
 
Paus 2-3 minuter!
 
20 minuter till, totalt 50 minuter ikväll!
 
Wohoo ännu mera minus på kalorifronten! ;)
 
Svettas gör jag tydligen och det är bra det... och ja... jag skall raka mig för jag ser för jävlig ut! ;)
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

Vilket skitväder...

Ja det är inte mycket till sol utanför dörren men kläder efter väder och runt 20-tiden skall jag dra mig ner till gymmet, jag blir ensam idag också då fotboll är en religion för vissa (Safet självklart) och en match på tv är viktigare än att röra på sig tydligen! ;)
Spela själv kan jag förstå men se en match på tv är väl så där roligt, det är målen man vill se och då räcker det väl att se dem via en hemsida eller liknande? ;)
 
Sen kan det ju vara jag som inte är så intresserad av fotboll men om Sverige spelar då ser jag gärna!
 
Nu blir det mat för min del sen låta det smälta lite och packa väskan för en ny kväll på gymmet!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Cykelcenter och Onyx!

Idag efter arbetet bar det av till "min" cykelreparatör eller "Villastadens Cykelcenter" som det heter för att rikta om mitt bakdäck som var lite snett och låg på bromsklossarna. (några ekrar var snea och en var av)
När jag ändå var där köpte jag nya klossar och då han hade tid frågade jag honom om han kunde göra en hel service på den inför vintern och det var inga problem!
 
Han och hans kollega började riva isär min cykel och medan jag stod där med halva munnen öppen gick jag ut för att få lite luft, jag ringde upp Lennart för att snacka cykel och vi kom överens om att på onsdag drar mountainbike säsongen igång!
Jag har nu cyklat på banvallen hela sommaren mer eller mindre, ungefär 120 mil har det blivit och nu när hösten kommer är det mountainbike som gäller, så på onsdag skall jag och Lennart byta till mina grövre däck.
Det blir inga längre distanser utan mer intensivt då jag kommer att cykla uppe vid Pickesjön i Borås och även vid Ymergården, det blir skog och grusvägar till vintern är här och då blir det crosstrainer istället!
 
Efter vårat samtal gick vi in igen och de var nästan klara, väl framme vid kassan hade jag räknat med runt 500kr inkls bromsklossar... men då säger han: "Vi kan säga 1000kr så kommer du billigt undan..." men vad i... tänker jag... och utbrister spontant: "Men kompis, bästa priset?!".
Haha oj, men han tar fram sin miniräknare och säger: "Jag räknar det till 750... men bra pris är 700kr!".
Det är taget! ;)
 
Hur fasen kan han först säga att 1000kr är billigt sen själv sänka till 700kr och säga bra pris? :)
Jag förstår ingenting utan tar fram mitt kort och gillar läget!
 
Jag cyklar hem snabbare än någonsin för att hoppa in i duschen.
 
Klockan tickar på och jag ringer upp Safet för att komma fram till en tid när vi skall ses på gymmet, vi säger runt 20:15 men vid 19:30 skickar han SMS och säger att han tyvärr har fått huvudvärk och det slutar med att jag åker ner dit själv ikväll.
 
Det blev armar, både biceps och triceps, jag testade lite nya övningar för att variera mig och det känns verkligen redan nu att jag inte har kört "det gamla vanliga", härligt!
 
Det är här det händer!
 
Haha jag är ganska nöjd med den här bilden, reparatörens "turbo" råkade hamna i fokus! ;)
 
Nu så... snart klar och redo för äventyr igen!
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

Axlar och 1h crosstrainer!

Ännu en lång natt med mycket sömn, det gillar jag! ;)
När jag väl hade vaknat till liv var det dags för att städa hushållet, fram med dammsugaren och börja städa, när klockan blev 13 var det dags för "frukost", jag hade inte ätit något på morgonen utan väntade tills jag var klar med städningen... efter sysslor kommer belöningen!
 
Det blev en frukost gjord på skinka som många av mina frukostar har varit nu i sisådär 10 veckor.
Mitt i allt ringer Safet och gapar om att han vill gymma runt 15-tiden han skall bara förbi sitt hem och montera gardiner och som alla vet kan det där ta en stund om man inte är så händig!
Inget jag själv har upplevt men det sägs så... ;)
 
Klockan tickade på och vid 16-tiden ramlar jag in på gymmet, Safet ser inte så glad ut då vi skulle ses 15:30 men han mjuknar upp ganska snabbt när han ser hur rädd jag är för att åka på stryk av honom... Safet löser saker med våld medan jag gärna snackar ur en situation... "Men brorschan.... vi är i samma lag..." ;)
 
Vänner som vi ändå är går vi in till maskinerna och Safet kör bröst medan jag kör axlar idag, jag körde börst igår som Ni vet.
Det är mycket snack om AfterWorken mellan övningarna som var i fredags och Safet lyckades även byta in sina jeans på garanti som han gjorde sönder under bowlingen! ;)
 
När Safet var nöjd gick han för att byta om, för min del var jag inte klar med axlarna utan jag körde på ett långt pass! Efter axlarna gick jag upp till skåpet för att hämta en handduk och mina kära hörlurar för att ställa in mig på ett långt pass på crosstrainern.
 
Först blev det 40 minuter i varierande motstånd, sedan en kort paus på 2-3 minuter och avslutade passet med 20 minuter till, totalt en timma på crosstrainern ikväll!
 
 
3... 2... 1.... GO!
 
40 minuter!
 
316 kalorier lättare!
 
Pause 2-3 minuter!
 
20 minuter till på samma program!
 
Nu svävar jag nästan... jag blir bara lättare och lättare!
 
Imorgon är det en ny dag med nya möjligheter!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Onyx och film!

Förord: 85,4 kg imorse!
 
Nu blir det Onyx för min del och lite "discoträning", tanken var att jag också skulle på Bio i Göteborg nu ikväll men det har blivit lite ändringar och det blir film här ikväll istället, Göteborg är alltid Göteborg men Borås levererar också inte i samma utsträckning dock. ;)
 
Må väl!
 
/MONSTRET

AfterWork!

Herregud vad trött jag var imorse... vid lunchtid vaknade jag och satte mig på sängkanten... det var en riktigt lyckad fredag, först arbete och act welcome under arbetsdagen, då representerade jag inleverans eller vad man skall säga på min avdelning och fick gå runt och visa ny personal på företaget vad jag håller på med på dagarna.
Det är alltid kul för man träffar på nytt folk, den här gången var det två killar och två tjejer som kom i omgångar, de norske jenterna var riktigt trevliga på alla sätt och vis! ;)
 
På fredagsfikat lottade vi lagen inför AfterWork som skulle börja vid 18-tiden nere på PoolHouse, det var bowling och mat som var bokat.
Jag hamnade i sama lag som Jimmy, Svad och Emma.
 
När klockan blev 16 sprang alla åt olika håll mer eller mindre, vissa ville hinna med gymmet innan AfterWorken medan många sprang hem för att hinna sminka sig (tjejer alltså), jag själv cyklade hemåt och sov en stund, sen blev det en dusch och promenad ner till stan för att möta upp Kicki, vid 17:50 gled vi in på PoolHouse med stil!
 
Emma blev lite sen men vi delade in oss i lagen som var bestämda och alla gick mot bowlingen med någon form av drickbart i händerna.
 
Jonas även kallad chefen styr upp medan Kicki ser på skärmen för att komma på vad som gick fel. ;)
 

Svad väljer klot och Igor syns i bakgrunden...
 
Innan Emma kom fick jag och Svad spela åt henne så länge men hon dök upp efter ettag, medan det går bra för oss blir det problem på bana tre och fyra, maskinerna har gått sönder... bra grejer... men som kompensation får alla sex personer som är drabbade köra en halvtimma i race simulatorn. Bra jobbat av PoolHouse!
 
Safet lyckades också med det omöjliga, mitt i ett kast spräcker han sina nya jeans på två ställen haha... så till vänster och höger om gylfen är det helt upprivet och han blottar sina stålmannen kalsonger... haha näe det var "vanliga".
 
Medan vi bowlade klart skröt jag om hur bra min syster är i bowling och att jag har tagit efter henne... det var dumt då jag satte enrom press på mig själv haha... men jag levde upp till vårat rykte och bilden här nedan talar för sig själv! ;)
 
140 yeah baby!
 
När det var runt 20 minuter kvar av bowlingen hade mitt fokus på bowlingen helt gått över till race simulatorn och jag ville se hur det gick för Kicki och gänget bakom ratten.
 
Ohhh heaven för alla racers!
 
Drotz min kollega älskar bilspel och det gör väl även jag någonstans i mitt gaminghjärta, sitter man så här och spelar med sina vänner är det otroligt kul, sex spelare och allt från formel 1, STCC och Standard production cars kunde man välja mellan.
Banor fanns även en hel uppsjö att mellan välja, vi körde på Monza och Laguna Seca vad jag kan minnas.
 
Drotz visar hur man rattar en Audi!
 
PG gasar för fullt!
 

Kicki som den enda kvinnan på banan levererar bra varvtider!
 
 Jag fick nästan intala henne att det var REA på H&M så hon skulle gasa lite extra... ;)
 

Jonas visar att alkohol och bilkörning inte är en bra kombo som många redan vet... ;)
 
När de hade kört sitt första gratisrace som kompensation var Kicki snäll och lämnade över ratten till mig då hon vet att jag uppskattar lite racing i min tillvaro.
Nästa spel blev Formel 1 och Monza banan, nu skulle Drotz få jaga istället för att vinna!
 
Här sitter jag bra!
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Med en bra start då det blev en krasch i första chikanen tog jag en ledning som jag aldrig släppte ifrån mig!
 
Så jaaa nu fick jag Drotz att landa på jorden igen! ;)
 
Efter lite racing bar det av till borden då det var dags för mat, jag hade beställt "PoolHouse burgaren" i förväg medan andra beställde allt från fläskfilé till lax.
 
Mer dryck kom in på borden men jag som inte dricker alkohol över huvudtaget höll mig till en kall Pepsi!
 
Till höger: PG, Igor, Raimo, Rene, Safet och Johan.
 
Med lite mat i magen var jag sugen på biljard och biljard blev det, jag Svad, Kicki och Emma gick till ett bord.
 
Kicki är alltid så nervööös men hon spelade bra och vårat lag vann mot Svad och Emma! ;)
 
Emma, Svad och Kicki, det viktiga är inte att delta och ha kul utan att vinna! ;)
 
Klockan tickade på och när alla började bli lagom i gasen bar det av till racingrummet igen för att köra mer bil, jag hade aldrig kört STCC tidigare och jag fick en mindre chock när jag märkte hur sega STCC bilarna var mot en formel 1 men samtidigt mycket roligare att köra då man nästan kunde gå på sladd in i kurvor.
Vi körde första racet på Laguna Seca, det anses som en av det mest spektakulära banorna i världen med en kurva formad som en korkskruv och har en lutning som inte liknar någon annan i världen.
Jag fick en kass start och låg trea väldigt länge efter Drotz och Jonas som körde på riktigt bra, på det sista varvet körde jag ikapp Jonas och satsade allt på ett kort vilket resulterade i att han mer eller mindre gapade "Vem fan var det där..." då jag körde både av honom och mig själv i en kurva! ;)
 
Medan vi låg i gruset kunde Johan köra om oss och Jonas placerade sig trea medan jag föll ner och kom fyra i det racet.
 
Inför det andra hade jag tänkt om, fokus och bromsa tidigt och starten gick... jag såg hur några av mina kollegor åkte av eller snurrade i den första kurvan medan jag höll mig lite bakom och kunde köra om dem på insidan, där försvann de flesta utan en viss Drotz som inte ville ge sig, jag höll undan och tog min andra vinst för kvällen! ;)
 
Ordningen återställd! ;)
 
24 sekunder före Drotz... mer än nöjd, han satsade allt i sista kurvan men körde tyvärr av.
 
När vi var klara med racing ännu en gång var det samling framför ett biljardbord, några satt och tittade på medan resten spelade.
 
Hela gänget!
 
Tack för en grymt trevlig AfterWork, några gick vidare till Viskan medan andra gick hem inkls mig själv.
Det är kul när nästan hela avdelningen dyker upp, ett otroligt trevligt gäng även utanför arbetstid!
 
För min del blev det film när jag kom hem innan klocka slog 02:30 sen kröp jag ner under täcket och tackade för mig!
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 
 

Safet is back!

Idag när jag kom hem från arbete var jag tröttare än tröttast, powernap here i come!
Jag kröp ner under täcket vid 17-tiden och ställde klockan på 17:30, men så fort telefonen ringde ställde jag om den... det är ungefär så mina powernaps fungerar de går över till djupsömn. :)
Klockan 18 var jag dock redo att stiga upp!
 
Det blev mat framför teven och sedan bar det av till gymmet!
 
Väl där väntade Safet, his back!
Det är skönt att ha någon att träna med igen... han är lite extra motivation också som "taggar" mig under övningarna, det är även mycket skratt så ett pass kan spåra ur och fokus hamnar på allt annat än träning. ;)
 
När vi kom in i "akvariet" som jag kallar det, ett träningsrum med glasväggar plockade Safet fram ett hopprep och frågade mig om jag kan hoppa... jag sa "Ehh ja det ska väl gå men det är säkert 15 år sedan..." då säger Safet "Jag har aldrig provat..." haha... vafan... vi plockar fram varsitt hopprep och han börjar... och som han börjar... jag trodde först att han skojade men hans stil var likt en gasell som hoppat in i ett elstängsel.
Jag bara stod och tittade och undrade vad han höll på med och han förklarade att han inte kunde få benen att hoppa i takt och samtidigt haha! :)
 
Ja herregud, mycket kul har jag sett under mitt liv men det där var något speciellt! ;)
 
Efter vårt tappert försök till att hoppa hopprep bar det av hemåt!
 
Ikväll var det armar och mage som fick känna på pump!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Onsdag 5/9!

Då var det onsdag änu en gång, undra hur många man har upplevt egentligen?
Det går säkert att räkna ut men sen är det skottår och grejer så det kommer att ta tid... iaf för mig! :)
 
Idag var det arbete som vanligt 7-16, fast jag sov något längre än "normalt" för att vara mig en vardagsnatt var jag otroligt trött imorse.
Jag hade totalt missat ljudet av alarmet från telefonen och vaknade som tur var av klockradion, jag har två alarm på den som ringer med en kvarts mellanrum och det första är radio, men när den väl går igång ligger jag bara i sängen och diggar till musiken medan jag halvsover.
När mitt andra alarm går igång och som verkligen tjuter... ja då är det jag som flyger upp i panik... men upp kommer jag! ;)
 
Jobbet flöt på som vanligt och på vägen hem stannade jag till vid ICA på vägen hem, en standard så att säga.
 
Väl hemma hängde jag upp all tvätt som låg precis ÖVERALLT i lägenheten då torktumlaren är sönder, som tur var träffade jag på min granne i trapphuset som jobbar hos HSB och hon hade felanmält felet, tackar!
 
Idag var även Safet tillbaka på arbetet, det var snack om att gymma ihop ikväll men som vanligt har han en ursäkt... "Jag hinner inte...", efter mitt pass hade han skickat ett "ångest sms" haha... så går det när du prioriterar familjen framför din bro! ;)
 
Ikväll körde jag rygg och mage på Onyx!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Trött, så trött!

Jag har inget att säga, jag har jobbat över och skall gå och lägga mig... det är en dag imorgon också!
 
Ps. Spännande dag va? ;)
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Tvätt, film, gym och ICA!

Varför kan inte kvällarna vara längre?
Jag har inte hunnit att se "Färjan" eller "Underbart kort" ikväll och det är väl de enda jag just nu ser på tv, jag får helt enkelt se det via play.
Den här dagen har varit full fart som många andra dagar i mitt liv, först arbete självklart mellan 7-16 men sen när jag kom hem tankade jag en film vid namn "The Intouchables", den kan jag varmt rekommendera, en härlig "feel good" film från Frankrike.
 
Innan jag såg den var det dock i med två maskiner tvätt och medan de gick åt jag mat och såg på filmen.
Vid 19 började jag hänga upp lite tvätt och i med en maskin till innan jag drog på mig träningskläderna och hoppade upp på cykeln som tog mig ner till Onyx.
 
Väl där var det armar på schemat och Safet är tyvärr fortfarande sjuk, men han är snart med igen, först skall han röntgas och får han klarttecken där ifrån är det full fart för honom igen!
Men idag var jag själv som sagt och det var bara att köra på, både biceps och triceps!
 
Efter gymmmet stannade jag till vid ICA City som jag är och handlar ungefär en gång om dagen... det var dags att fixa en sallad och köpa lite skinka. :)
I salladsbuffén stod det två "veganer" och valde majs, sallad, gurka och tomat etc... det roliga är att utanför när de varit i kassan och betalt tände de varsin cigg och rökte medan de gick hemåt.
De är rädda om djuren men inte om sina egna liv!?
 
En annan sak som hände som antagligen sänker min manlighet lite är att innan jag går mot kassan skall jag köpa en ny duschtvål och jag håller i en flaska i varsin hand (olika dofter) och doftar... vänster... paus... höger... paus.. vänster... paus... höger... och så håller det på i säkert fem minuter!
Helt plötsligt slutar jag och börjar istället fundera över vad jag egentligen håller på med och beslutar mig för att köpa båda två haha, livet består av små och stora val och ibland är även de små helt omöjliga att välja bland. ;)
 
Väl hemma igen från mina äventyr var det att hämta resten av tvätten och ännu en gång till min besvikelse är torktumlaren sönder... eller kan det bero på att jag trycker in för mycket tvätt i maskinen som gör att det fortfarande ligger vatten kvar i botten?
Filtret är inte ens luddigt och allt är fortfarande fuktigt... *skriker ut ett könsord*!
Men det var bara att bita ihop och jag hänger upp allting i min lägenhet, nu är det tvätt överallt och jag känner mig som en tjuv som precis varit och länsat en sådan där insamlingsbox till behövande.
 
Imorgon är det övertid till 18 och jag behöver all sömn jag kan få, med de här sista orden säger jag god natt!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Gym och tavlor!

Ikväll röjde jag det sista i lägenheten, jag har nu styrt om lite här hemma och jag var nere i källaren i omgångar med grejer.
 
Innan jag var klar med allt i lägenheten trampade jag ner till Onyx för att köra bröst, det var nästan inget folk där så det var riktigt skönt!
 
När jag kom hem igen var det en skön dusch som väntade och lite mat på det gjorde gott!
 
Sen fortsatte jag med köket och vardagsrummet, jag hittade fyra gamla tavlor i källaren som jag nu satt upp igen, de är från min förra lägenhet, två bilder jag själv har fotat på min första "Kawasaki Z1000", samma hoj som jag kraschade vilket resulterade i att jag fick operera bort min mjälte.
Jag tog ner dem 2009 efter olyckan då det kändes tungt men nu är de uppe igen på min hylla ovanför datorn.
I samma veva dammade jag av allting och plockade undan.
Sen åkte även två tavlor upp i köket, en föreställer San Franciscos gator och den andra Eiffeltornet, båda från början av 1900-talet.
 
Jag flyttade också om lite blommor och satte upp några böcker på hyllan över projektorduken.
 
Jag är riktigt nöjd med resultatet, det var en produktiv dag som Ni märker och nu kan jag sova med ett leende på läpparna, klockan ringer om sex timmar men vad gör det när livet är härligt!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

85,7 kilo!

Imorse när jag vägde mig visade vågen 85,7 kilo!
Det känns helt fantastiskt, nu har jag dock sovit 10 timmar även den här natten så kroppen har väl inte överdrivet mycket energi men ändå, det är sex kilos skillnad sedan jag la om min kost!
 
Det är skönt att vågen tickar åt rätt håll och nu är mina byxor för stora... fast jag spänner åt skärpet helt och hållet glider de av rumpan, jag får skaffa hängslen för just nu håller jag uppe dem med en hand som en skejtare!
Ett annat alternativ är att köpa lite nya kläder, det är nog betydligt smartare och ser nog mycket bättre ut. :)
 
 
Me so happy!
 
Här nedan är lite bilder från midsommar 2012 och även en bild jag tog nu i helgen, sex kilo gör skillnad! :)
 
Midsommar 2012, jag hade tränat några månader men vägde runt 90,5 kilo!
 
2 September 2012, 85,7 kilo!
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Dagens cykeltur!

Nu är det söndag då klockan är mycket men tidigare "idag" lördag var det fint väder när jag klev upp efter så där 10 timmars sömn.
Jag vaknade till och från under natten, först klockan 07 men då tänkte jag "Inte en chans i helvetet..." haha, sen somnade jag om och klockan blev 09, 10 och vid 11 började jag vakna till liv och min trötthet hade då gått över till att bli "övertrött" dvs att jag sovit för mycket och en mindre huvudvärk börjar att utveckla sig.
Inte så konstigt då jag normalt sett sover runt sex timmar varje vardagsnatt.
 
En enkel kur att bli av med "övertrött" beteendet är att ställa sig i duschen en längre tid, sen i med mat och dryck direkt för att sedan lägga sig i soffan och blunda lite.
 
Under förmiddagen och en bit in på eftermiddagen bloggade jag lite om torsdagen och fredagen, sedan var jag tvungen att åka ner till stan för att handla lite mat och vitaminer, de där burkarna går åt snabbare än vad man tror.
 
Vid 15 började jag fylla upp vattenflaskan till cykeln, sedan var det ombyte och väskan som jag alltid har på ryggen packades, en extra tröja, extra vatten, en banan och toapapper, sen på med hjälmen och upp på cykeln!
 
Istället för att cykla via Annelundsparken som jag ofta gör och som jag ofta skriver om här bar det av direkt ner mot stan, förbi Pinocchio och mot Gånghestervägen.
Jag brukar ungefär ha ett snitt på två minuter och 45 sekunder per kilometer upp till Gånghester, det är sju kilometer dit och idag hade jag två minuter och 47 sekunder så det kändes bra!
 
Framme vid Shell kollade jag däcktrycken både bak och fram som vanligt och det fattades en bar i båda däcken som förväntat.
 
Efter mitt korta stopp bar det ut på banvallen och mot kvarnen!
 
Totalt blev det nästan 3.2 mil, en sträcka jag ofta cyklar!
 
En helt okej tid, ungefär runt där jag brukar snitta.
 
Höstens färger börjar allt mer göra sig synliga.
 
Kvarnen syns i bakgrunden, ljuset från solen spelar ut över vattnet.
 
Vägen in till kvarnen där jag ofta vänder, det är nästan exakt en och en halv mil hit.
 
En nöjd cyklist! ;)
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Gym och film!

Igår höll jag tummarna... och mycket riktigt när jag kom hem från arbetet låg det två nya filmer i brevlådan!
 
Först "The Fighter" som jag INTE sett ännu men den sägs vara bra, den såldes ut för bara 49 kr och sedan fann jag en limited edition utgåva av "Mitt liv som hund" vilket jag anser är en utav världens bästa filmer, jag har den på DVD sedan tidigare men inte på Blu-ray, det är ett amerikanskt bolag som ger ut de filmer de anser skall ges ut på Blu-ray med ressigörens tillåtelse självklart.
Det fanns bara en kvar i lager och den var min... bara min! ;)
 
Det var en mindre julafton när jag kom hem!
 
 
Efter att jag samlat mig lite var det dags att varva ner... i med lite mat i magen för att förbereda mig inför ett pass på Onyx.
 
Jag körde Axlar och mage!
 
 
Må väl!
 
/MONSTRET

Torsdagen!

I torsdags under min vilodag bar det av till Ulricehamn för att hälsa på min frisör! ;)
 
Som vanligt är jag sent ute och jag hade runt fem minuter till godo innan bussen kom för att plocka upp mig, jag sa lite stolt till busschauffören att min syster brukar köra 200-bussen till Ulricehamn och hon svarade genast "Jasså vad kul vem är det då?", Marre svarade jag... "Jahaaa är det din syster där ser man, men hon har fått ett nytt arbete nu va och bara skall jobba extra hos oss?" Det stämmer bra sa jag och log. :)
 
Har man en syster som kör en stor jäkla buss så skall världen få veta det, jag är en stolt bror!
 
Väl på bussen bar det av till min hemstad Ulricehamn!
 
Motorväg är ganska spännande...
 

SWEDISH AIR FORCE goes by bus! ;)
 
Framme i Ulricehamn, lillsjön är spegelblank!
OBS! Bilden är vriden 180 grader, det som är vatten är himmel, så spegelblank var den! ;)
 

Hemma hos Lennart satt jag som en kung, blev klippt samtidigt som jag såg på Robinson på teve!
 
Klart! :)
 
Tack för ett grymt jobb som vanligt Lennart!
Efter klippningen kom syster från Bowlingen, jag frågade henne om hon inte ville ta en omväg runt Borås och snällast som hon är slapp jag ta bussen till Borås igen och hon körde hem mig, i bilen påväg hem försökte jag få henne att förstå att Spotify är hundra gånger bättre än iPod och sakta men säkert lyckades jag övertala henne.
 
Väl framme i Borås igen var det jag som registrerade henne ett Spotify konto och hon blev självklart Premium direkt!
Sen satt hon vid min dator i två timmar, plockade ut låtar från mina och andras listor och sedan var "Marres bästa" skapad, 160 låtar som jag gjorde till Offline-läge så hon alltid kan lyssna på dem.
 
Klockan 00:30 lämnade hon mitt hem och min klocka skulle då ringa 06:15, bra "vilodag" haha!
 
Må väl!
 
/MONSTRET