Regn, manlighet och shopping!

Jag skrev tidigare idag att jag skulle passa på att cykla medan det var uppehåll från regn, när jag precis skulle byta om insåg jag att jag inte hade några lurar som passar längre då jag precis köpt mig en cykelhjälm... suck!
Jag har använder två "Steelseries Siberia v2" headsets i min vardag, en vid datorn och en när jag cyklar/åker buss m.m. men nu har jag en hjälm på huvudet och då passar inte headsetet, houston we have a problem!
 
Jag som hade tänkt på allt... men händig som jag är (vill jag tro) plockade jag fram verktyg, skruvmejsel tång m.m. för att modifiera mina ena lurar, vid köksbordet hade jag en egen liten verkstad och min manlighet stod på spel!
 
Efter mycket "mekkande" började ett ljus visa sig, jag tände lampan över bordet... annars var det bara mörker tyvärr! ;(
När jag väl plockat bort massa delar för att komma åt det jag ville komma åt gick saker sönder, plast flög, kablar gick av och jag insåg att jag inte kommer komma ifrån ett misslyckande den här kvällen.
 
Men vad gör en kvinna bäst när det regnar ute?
Jo... spenderar pengar... och nu när min manlighet var förlorad var min kvinnliga sida framme för fullt, mitt motto blev istället "kläder efter väder" och på med kepsen, ut i regnet, upp på cykeln och trampa ner till NetOnNet där jag jobbar! (jag jobbar dock på huvudlagret)
 
Det var 30 min innan stängningsdags när jag gled in på parkeringen och gjorde en tuff bredsladd framför butiken.
Väl där inne fanns det hundra olika sport anpassade lurar att välja medan, jag har alltid varit en Sennheiser fantast och allt annat var inte acceptabelt.
Även bland Sennheiser träsket fanns det säkert åtta olika lurar, men har jag lärt mig en sak under min livstid är det att "ju dyrare desto bättre"!
 
Jag inskaffade ett par "Sennheiser PMX 680i Sports", dels gillar jag inte "inear" lurar då de ALLTID ramlar ut från mina öron, jag vet inte varför men jag blev skapad utan hänsyn till just det... och ett par lurar som sitter runt öronen är perfekt till cykling så de inte ramlar av och ner i tramporna etc.
Ett annat mindre krav var att de skulle vara anpassade för telefonsamtal då det sker ibland att någon ringer mig på mina cykelturer och då svarar jag sällan då det är ett sådant stort projekt, men har jag en mic på sladden och en iPhone funktion är det ett givet köp och det har de här!
 
Jag har bara provat de i lägenheten i fem minuter och jag är riktigt nöjd, grymt ljud som Sennheiser alltid levererar och extra tjock sladd med kevlar omslag gör att den är robust mot slitage och olika väder.
 
Det är en lur jag verkligen kan rekommendera om Ni har en iPhone och behöver några nya lurar under Ert träningspass eller i vardagen!
 
Om Ni har en Android telefon skall Ni istället köpa "Sennheiser PMX 680 Sports" versionen, den är anpassad för de telefonerna, notera skillnaden på ett "i". De är även femtio kronor billigare.
 
 
Sennheiser PMX 680i Sports
 
Må väl!
 
/MONSTRET
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback